Od danas

Odluka NKT: Maske ponovo obavezne na svim javnim mjestima!

Od danas je ponovo obavezno nošenje zaštitnih maski u Crnoj Gori, saopšteno je iz Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti(NKT).

"NKT je, imajući u vidu dramatično povećanje broja inficiranih COVID19 u više država regiona i broj novoinficiranih u Crnoj Gori, donio odluku o obaveznom nošenju zaštitnih maski na svim javnim mjestima. Naredba stupa na snagu danas", poručuje se u saopštenju.

Podsjećamo, juče je u Crnoj Gori registrovano 7 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Četiri novooboljela su kontakti ranije potvrđenog slučaja, dok se kod tri novooboljela trenutno traga za izvorom infekcije.

Četiri novooboljela su iz Podgorice, a po jedan sa Cetinja, iz Rožaja i Berana. U Crnoj Gori je trenutno aktivno 9 slučajeva COVID19: Podgorica: 5 Budva: 1 Cetinje: 1 Berane: 1 Rožaje 1.

Tri pacijenta su na bolničkom liječenju u Kliničkom centru Crne Gore.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.