Nikola Jovanović

Jovanović

"Izdejstvovali smo da Evropska unija bude uključena u rješavanje krize u Budvi"

Demokratski front i Demokrate saopštili su da su izdejstvovali da Evropska unija bude uključena u rješavanje krize u Budvi.

"Izdejstvovali smo da pregovori oko razrješenja aktuelne političke krize počnu uz medijaciju Evropske unije, koju ovom prilikom molimo da prihvate naš poziv, te se aktivno uključe tokom pregovaračkog procesa", kazao je šef kabineta predsjednika Opštine Nikola Jovanović, prenosi RTCG.

On je kazao da su Marko Carević i Krsto Radović od jutros na svojim radnim mjestima, i da će tamo ostati sve dok traju pregovori.

"Molimo sve na uzdržanost i razum, da ovu situaciju riješimo na demokratski, miran i dostojanstven način, kako to priliči Budvi i Crnoj Gori", poručio je Jovanović.

Potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović kazao je da su zahvalni Evropskoj komisiji na uključenju u problem.

"Zahvalni smo na uključenju Ambasadi SAD i Ambasadi Ujedinjenog Kraljevstva. Želimo i njima da poručimo da pomno prate ovaj proces i sve što se dešava", naveo je Krapović.

On je poručio da DPS neće upravljati ovom opštinom.

"To je ključna poruka koja će poći danas iz Budve", rekao je Krapović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.