SD: Kad je Crnogorska prekrajala političku volju u Budvi u njihovu korist tada DF-u i Demokratama to nije smetalo
Socijaldemokrate Budva

"Krizu izazvali vječni politički gubitnici"

SD: Kad je Crnogorska prekrajala političku volju u Budvi u njihovu korist tada DF-u i Demokratama to nije smetalo

Socijaldemokrate Budve pozvali su građane da ne nasijedaju na krizu izazvnu od strane "vječnih političkih gubitnika", da se suzdrže od nasilja na ulicama naših gradova jer će se posle ovih nemilih događaja život nastaviti za sve i svakoga.

"Zatečeni jučerasnjim i današnjim scenama, Socijaldemokrate Budve sve građane pozivaju na mir i da ne podliježu pritisku kojeg plasiraju političari vječiti gubitnici", navodi se u saopštenju.

Poručili su da je dosadašnja vladajuća grupacija u Budvu donijela, na državnom nivou već više puta viđenu scenografiju nasilja, primitivizma i zastrašivanja, po čemu su prepoznatljivi u političkom životu Crne Gore.

"Ono što svi moramo da znamo jeste da je zakon isti za sve, a nama je prosto nevjerovatno koliko se grčevito, neko ko nema većinu u lokalnom parlamentu, bori za još par mjeseci na funkcijama. Budvanke i Budvani dobro pamte kako je proteklih tri i po godine prošlo u najgnusnijem međusobnom optuživanju koalicionih partnera (DF, Demokrate, URA i SDP)", kazali su iz SD-a.

Istakli su da je jučerašnjim postupcima u Budvi postavljen znak jednakosti između DF-a i Demokrata, kao i znak jednakosti između procrnogorskih partija URE i SDP-a, i da su svi oni stavili privatni interes prije državnog.

Smatraju da su dužni da podsjete javnost da niko od danas prezabrinutih za izbornu volju građana nije govorio o prekrajanju navedene volje prije godinu i po dana kada je tada opoziciona Crnogorska prešla u vlast i dala većinu. "Tada im volja građana nije bila važna, a mandat odbornika Džakovica nikog nije interesovao".

"Na kraju, molimo sve građanke i građane da ne nasijedaju na pozive na nasilje i međusobnu netrpeljivost, jer ćemo u Budvi živjeti zajedno i poslije svih ovih nemilih događaja. Valjda je svima jasno da je Budvi potreban novi početak i da ovo nije ona Budva koju svi želimo", zaključili su iz SD-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.