Predsjedništvo LP uskoro predlaže način izlaska na izbore
Foto: LP

Predsjedništvo LP uskoro predlaže način izlaska na izbore

Predsjedništvo Liberalne partije održalo je sjednicu sinoć u Podgorici.

Kako je saopšteno iz te partije, diskutovalo se o aktuelnoj političkoj i ekonomsko-socijalnoj situaciji u državi nakon, vjerovatno prvog vala globalne pandemije Covid-19 i u susret predstojećim parlamentarnim i lokalnim  izborima u Kotoru, Budvi, Gusinju, Andrijevici i Tivtu.

Predsjedništvo je donijelo zaključak da će uskoro predložiti Glavnom odboru na koji način će LP nastupati na parlamentarnim izborima.

"Odluka će biti donijeta uz vođenje računa o najvišim državnim interesima u vremenu pokušaja slabljenja i urušavanja ustavnog poretka Crne Gore. Crnogorski liberali su već 30 godina "mašinovođe" obnove naše državnosti i sa partnerima iz DPS,SD i manjinskih partija,sačuvaće se evro-atlantski hod Crne Gore,neće se dozvoliti planirano rušenje i promjena državnog uređenja i poretka", naveli su iz LP-a.

Nakon definisanja datuma održavanja lokalnih izbora, Predsjedništvo LP takođe će predložiti način izlaska liberala na iste. Predsjedništvo je raspravljalo i o drugim temama iz svoje nadležnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.