Bulatović tražio od Veljovića bezbjednosnu procjenu: Moja porodica i ja dobijamo prijetnje
Bulatović, foto: RTV Budva

Bulatović tražio od Veljovića bezbjednosnu procjenu: Moja porodica i ja dobijamo prijetnje

Vršilac dužnosti predsjednika Opštine Budva Vladimir Bulatović zatražio je danas od direktora Uprave policije Veselina Veljovića i načelnika budvanske policije da izvrše procjenu bezbjednosti njega i njegove porodice, prenosi agencija Mina.

Bulatović je rekao da je zbog nedavnih dešavanja u Budvi, a na osnovu javnih izjava pojedinaca, telefonskih poziva i dešavanja u gradu, zatražio procjenu bezbjednosti njega, njegove porodice i zgrade te opštine.

“U utorak sam primio telefonski poziv od Dragana Krapovića, gdje mi je eksplicitno pred više svjedoka zaprijećeno da ako reaguje policija članovi Demokrata će me tražiti po gradu i upotrijebiti silu”, pojasnio je Bulatović.

On je kazao da je rekao Krapoviću da taj poziv smatra prijetnjom i da će se prema tome odnositi u daljem postupcima.

Prema njegovim riječima, nakon današnje reakcije policije, uslijedio je javni poziv Krapovića , Miomira Pejovića, Krsta Radovića i drugih pripadnika Demokratske Crne Gore, da se na ulicama napadnu svi koji nijesu njihovi glasači i sa njima razračuna fizičkim putem.

Bulatović je dodao da je dobio više poziva sa broja kojeg nemam u evidenciji.

“Sa tog broja sam dobio više uvreda i prijetnji od strane nepoznatih glasova u pozadini”, kazao je Bulatović.

U medijima je, kako je rekao, objavljeno da su smijenjeni funkcioneri budvanske opštine najavili da će sjutra doći na posao.

“Objavljen je i javni pozivi da se glasači Demokratskog fronta i Demokrata okupe iz svih krajeva Crne Gore i „oslobode“ opštinu od uzurpatora, što ukazuje na potencijalne sukobe sa predstavnicima obezbjedjenja opštine Budva”, dodao je Bulatović.

On je apelovao na policiju da obavi bezbjedonosnu procjenu situacije i objekta zgrade Opštine Budva, kao i da dodijeli policijsko obezbjeđenje koje bi joj omogućilo nesmetan rad.

“Molim Vas da izvršite procjenu bezbjednosti moje porodice i mene i da ukoliko ocijenite za shodno, dodijelite pratnju službenih lica u cilju sprečavanja potencijalnih incidenata koji mogu imati i ozbiljnije posledice od verbalnog duela”, zaključio je Bulatović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.