Skup u Beranama u znak protesta zbog dešavanja u BD, Šćekić: Lažu da vole CG oni koji hapse
Foto: Berane online

Skup u Beranama u znak protesta zbog dešavanja u BD, Šćekić: Lažu da vole CG oni koji hapse

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić, menadžer Opštine Vladimir Đaković i predsjednik OO NSD Radojica Živković najoštrije su, na skupu organizovanom u Beranama, osudilli današnje hapšenje visokih funkcionera Opštine Budva.

Šćekić je na skupu u Beranama, organizovanom u znak protesta zbog hapšenja funkcionera Opštine Budva, kazao da uvijek bira riječi ali da "lažu da vole Crnu Goru oni koji hapse predsjednike Opština i Skupština i gaze Ustav".

"To je sram i zastiđe ove države. Govore o "evropskom" putu, kojem putu, njihovom putu, kriminalnom i korumpiranom. Nama jeste mjesto u Evropi i mi jesmo u Evropi, zato je bitno da dodju novi ljudi, časni i pošteni, koji će iskreno i istinski voljeti Crnu Goru kao što je mi večeras svi volimo", rekao je Šćekić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.