EU pozvala na smirivanje tenzija: Kroz dijalog naći rješenje
Ilustracija

Komentarisali situaciju u Budvi

EU pozvala na smirivanje tenzija: Kroz dijalog naći rješenje

Evropska unija (EU) pozvala je sve institucije za sprovođenje zakona na suzdržanost, a sve strane da smanje tenzije i pronađu održivo rješenje trenutne situacije u Opštini Budva, saopšteno je dopisniku Javnog servisa u Briselu u Evropskoj komsiji (EK).

"EU pomno prati razvoj događaja u Budvi. Pozivamo tijela za provođenje zakona da iskažu suzdržanost i pozovu sve strane da smanje tenzije", saopštila je portparolka EK Ana Pisonero Hernandes.

Ističe da je potrebno postići održivo rješenje kroz dijalog.

"EU poziva sve političke aktere da pokažu poštovanje vladavine zakona i demokratskih principa i da kroz dijalog i u duhu međusobnog poštovanja pronađu održivo rješenje trenutne situacije u Opštini Budva", navodi se u saopštenju EK.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.