Đukić kažnjen sa 300 eura zbog vrijeđanja komandira

Odluka Suda za prekršaje

Đukić kažnjen sa 300 eura zbog vrijeđanja komandira

Bjelopoljac Miljan Đukić kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 300 eura zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Član Demokratskog fronta kažnjen je odlukom bjelopoljskog Suda za prekršaje zbog vrijeđanja na društvenim mrežama komandira Stanice policije Centra bezbjednosti Bijelo Polje Danka Gogića.

"Zbog prekršaja iz čl.7.st.1.Zakona o javnom redu i miru, sudija Andrijana Bulatović je okrivljenom Đ.M.(48) iz Bijelog Polja, izrekla novčanu kaznu u iznosu od 300 eura", saopšteno je iz Suda za prekršaje.

Đukić je uhapšen 11. juna ujutru i ubrzo pušten na slobodu.

"Ovo lice je prekršaj počinilo na način što je 9. juna objavilo na jednoj društvenoj mreži komentar uvrjedljive sadržine na štetu komandira Gogića.", saopšteno je ranije iz policije.

Đukić je zbog skidanja zastave trobojke  na Bjelasici, u čemu je navodno učestvovao komandir Gogić, napisao pjesmu, koju je podijelio na Fejsbuku a koja je za Gogića bila uvredljiva.

Gogić je negirao da je naređivao ili učestovao u naređivanju ili cijepanju srpske zastave sa sugrađaninom Eminom Hodžićem, kako je tvrdio Đukić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.