Carević, Radović i Mikijelj odvezeni u bolnicu?
Foto:Screenshot

Carević, Radović i Mikijelj odvezeni u bolnicu?

Gradonačelnika Budve Marka Carevića, predsjednika Skupštine opštine (SO) Budva Krsta Radovića i sekretara za investicije u Opštini Budva Mladena Mikijelja, policija je izvela na sporedni izlaz stanice policije i odvezla.

Kako nezvanično saznaje RTV Budva, Carević, Radović i Mikijelj prebačeni su kolima hitne pomoći u bolnicu u Risan zbog pregleda.

Građani su se okupili ispred policijske stanice u Budvi u znak protesta zbog hapšenja budvanskih funkcionera

Ispred stanice policije su bili neredi pošto su je građani okružili, a policajci stavili gas maske, prenio je portal Vijesti.

Carević se dok je bio u stanici policije pojavio na prozoru i pokazao da mu je noga u zavoju.

1592391707

Foto:Rtv Budva

Policija je pozivala građane da se raziđu, a oni su odbijali.

Nakon toga se protest ipak preselio ispred zgrade Opštine Budva pošto je na to pozvao bivši gradonačelnik Budve, potpredsjednik Demokratske Crne Gore i odbornik te partije u SO Budva, Dragan Krapović.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i predjsednik SO Budva Krsto Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine. Uhapšeni su i menadžer Opštine Milo Božović, sekretar Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj, šef Kabineta predsjednika Opštine Nikola Jovanović, odbornik DF-a Đorđije Vujović kao i Carevićev brat i sin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.