Supruga Kobija Brajanta blokirala njegove fan stranice, a evo i zašto
Vanesa Brajant

Supruga Kobija Brajanta blokirala njegove fan stranice, a evo i zašto

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradalog košarkaša Kobija Brajanta, blokirala je fan stranice nekadašnjeg asa a sada je objasnila i zašto je to uradila.

Ona se zahvalila Kobijevim fanovima na podršci, ali je istakla da ona i kćerka Natalija moraju da blokiraju stranice obožavatelja koji objavljuju fotografije Kobija i njihove kćerke Đijane koji su poginuli u helikopterskoj nesreći 26. januara.

"Natalia i ja morali smo da blokiramo fan stranice jer je teško stalno viđati fotografije naših voljenih Điđija i Kobija ispod svakog kvadrata na našim stranicama za istraživanje. Sve vas volimo, ali molimo vas da shvatite da je trebalo to da učinimo kako bismo mogle da krenumo dalje, ne zato što vas ne cijenimo", napisala je Vanesa Brajant na društvenim mrežama, prenose Agencije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.