Grčka: Barijere na plažama ne postoje, ležaljke se dezinfikuju, a razmak je dva metra

Grčka: Barijere na plažama ne postoje, ležaljke se dezinfikuju, a razmak je dva metra

Braslav Vlaho iz turističke agencije Sabra, koji se nalazi u jednom grčkom ljetovalištu, rekao je za N1 da su Grci spremni za doček turista.

"Malo su veće gužve na granicama, ja sam čekao oko sat vremena", rekao je Vlaho u izjavi za Novi dan, navodeći da se putnici na granici nasumično testiraju na koronavirus.

On objašnjava da, ko bude testiran, ostavlja broj telefona i adresu boravka u Grčkoj i u slučaju da je nalaz pozitivan osoba mora da ide u karantin koji je obezbijedila Grčka.

Vlaho ističe da su Grci spremni za doček turista - plaže su sređene, kafići rade. Dodaje da se tokom vikenda očekuje veći priliv turista.

"Barijere na plažama ne postoje, ležaljke se redovno dezinfikuju, a razmak između para ležaljki je dva metra. Na plažama poslužuju sa maskama", objašnjava Vlaho.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.