Ilustracija

Ristić ocijenio

"Avio linija ka Beogradu najbolja linija u regionu, ali velike prihode ostvaruje i Srbija"

Izvršni direktor Montenegro Airlinesa Vlastimir Ristić, saopštio je da je avio linija ka Beogradu najbolja linija u regionu, ali da od te vazdušne saobraćajnice velike prihode ostvaruje i Er Srbija.

“To je linija koja je za nas izuzetno značajna. Ali, ne samo za nas. Jednako ili čak više prihoda donosi i Er Srbiji, koja osim lokalnih putnika, iz Crne Gore na ovoj liniji ima tranzitne putnike, koji putuju iz Beograda dalje, kako u Evropu, tako i širom svijeta, a prvenstveno, direktnim letom u SAD”, rekao je Ristić u intervjuu za Dnevne novine.

On je saopštio da je Montenegro Airlines u martu, aprilu i maju ostvario 11,3 miliona eura manje prihoda nego u istom periodu prošle godine.

“Naš bruto prihod za mart, april i maj u 2019. je bio 13,17 miliona eura, u istom preriodu ove godine imamo 1,79 miliona eura. Nije potrebno biti posebno upućen u avijaciju da bi se lako uvidjela dimenzija problema. No, kriza uveliko traje”, kazao je Ristić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.