Simović će sjutra uručiti mladim pčelarima rješenja o dodjeli podrške za 2020.
Milutin Simović

Simović će sjutra uručiti mladim pčelarima rješenja o dodjeli podrške za 2020.

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović sjutra će u Kući meda u Danilovgradu uručiti rješenja o podršci novoj grupi mladih pčelara.

Simović će, tom prilikom, predstaviti rezultate Javnog poziva za dodjelu podrške mladim pčelarima početnicima za 2020. godinu, realizovanom kroz Agrobudžet za ovu godinu.

"Mladi pčelari će, prije zvaničnog početka događaja, biti u prilici da prisustvuju i edukativnoj radionici na temu pčelarenja koju će realizovati predstavnici Saveza pčelarskih organizaija Crne Gore", saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Događaju u Kući meda prisustvovaće i predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.