Ana Nikolić smršala 52 kila u inat bivšem mužu:
Foto: Instagram

Ana Nikolić smršala 52 kila u inat bivšem mužu: "Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija"

Svi se pitaju kako sam ovoliko smršala. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle prijateljice koje su se radovale mome razvodu i debljini, ispričala je pjevačica.

Srpska pjevačica Ana Nikolić (41) u jednoj fazi života udebljala se 52 kilograma. Uz tablete za mršavljenje, pravilnu ishranu i treninge, uspjela je da se vrati u prethodnu formu. Shvatala je kako je javna osoba te su je mnogi prozivali zbog viška kilograma. No, to je razdoblje sada iza nje, prenosi 24sata.hr

Srpski mediji pišu kako je Ana u jednom od svojih posljednjih intervjua otkrila kako je smršala u inat bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti (30). Osim toga, osvrnula se i na njene prijateljice koje su pričale o njenoj težini kada se udebljala. 

"Svi se pitaju kako sam ovoliko smršala. Niko ne može da vjeruje da sam sada takva. Jednostavno sam zaključala frižider. To je bilo i iz inata bivšem mužu. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle prijateljice koje su se radovale mom razvodu i debljini", ispričala je pjevačica u emisiji 'Đir sa Memom'. 

Ana se zbog debljine borila i s depresijom, a konstantno praćenje paparazza uticalo joj je na psihičko stanje.

"Gurala sam sebe u ambis. Pokušavala sam nekoliko puta da uništim Anu Nikolić. Živcirala me. Nisam više željela da budem Ana Nikolić. Više puta sam padala na dno. Željela sam da me nema, da ne postojim. Što sam sve napravila sebi... Dozvolila sam sebi da se udebljam 52 kilograma", rekla je Ana nedavno. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.