Prijave zbog prevara: Pozajmio auto pa ga prodao
ilustracija

Prijave zbog prevara: Pozajmio auto pa ga prodao

Podgorička policija je podnijela krivične prijave protiv tri lica zbog sumnje da su izvršili krivična djela iz oblasti privrednog kriminaliteta.

"Sumnja se da je S.V. (36) izvršila krivično djelo prevara na način što je od oštećenog pozajmila novac u iznosu od 8.200 eura, pod izgovorom da će da sredstva uložiti u zajednički posao. Protiv S.V. je podnijeta krivična prijava.", saopštila je Uprava policije.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina slobode je lišen A.R. (23).

"Kod ovog lica je pronađeno 152 kilograma rezanog duvana te se sumnja da je imao namjeru da ga proda na sivom tržištu i na taj način za sebe ostvari protivprvnu imovinsku korist. On je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu.", stoji u policijskom saopštenju.

Policija je u Podgorici podnijela krivičnu prijavu i protiv P.B. (32) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo utaja.

"Sumnja se da je P.B. krajem 2019. godine prisvojio putničko motorno vozilo koje mu je povjereno od strane oštećenog, nakon čega je vozilo prodao trećem licu iz Podgorice, i na taj način za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 3.500 eura.", saopšteno je iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.