Telefonom dogovarala prodaju droge
ilustracija

Telefonom dogovarala prodaju droge

Viši sud potvrdio je optužnicu protiv J. M. državljanke Crne Gore zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prema navodima optužnice J. M. je tokom januara 2020. godine na teritoriji Podgorice neovlašćeno prodavala buprenorfin i ksalol - supstance proglašene za droge.

"Ona je telefonom „samsung“ porukama ostvarivala komunikaciju sa kupcima iz Podgorice i dogovarala prodaju tableta ksalola i buprenorfina", prenosi Pobjeda.

Zatim je 23. januara u blizini Doma zdravlja u Podgorici radi prodaje držala četiri ručno pravljena zamotuljka sa heroinom, jedan zamotuljak od papira sa pet tableta buprenorfina, četiri kapsule tramadola, 11 tableta leksilijuma, 46 tableta ksalola i 131 tabletu sanvala.

Telefone je predala policiji prilikom kontrole – piše u optužnici, navodi list.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.