Nedjeljni horoskop: Vodolijama finansijski kiks, Strijelac rješava zaostale probleme
Ilustracija

Za period od 15.6. do 21.6.2020. godine

Nedjeljni horoskop: Vodolijama finansijski kiks, Strijelac rješava zaostale probleme

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 15.6. do 21.6.2020. godine.

OVAN

Ljubav

I u proteklom periodu a i u ovoj nedjelji često će vam se činiti da ste sami u situacijama koje su vam najbitnije ili koje vam donose najviše opterećenja. Partnerova podrška i prisustvo su nekako mlaki, dolaze kasno ili su nedovoljni što kod nekih parova može dovesti do manjka komunikacije i obostranog udaljavanja. Sada je najpotrebnije da razgovarate i da svojim prisustvom olakšate jedno drugom ovu nedjelju. Slobodni Ovnovi  sve i svašta se dešava a ništa nije definisano i konkretno. Koliko god želeli da požurite i dobijete jasnu i realnu situaciju u vezi osoba koje su vam simpatične moraćete da sačekate.

Posao

Ova nedjelja donosi lagano rasplitanje mnogih situacija koje su vam zadavale glavolomke u proteklom periodu. Vaš uticaj sada je zanemarljiv, jedino što je važno jeste da u svojim odlukama i potezima ostanete verni sebi i da ne idete na štetu drugih. U prevodu vi budite korektni, šta god da je na dnevnom redu ako ne sada, bićete u narednom periodu nagrađeni zbog toga. Mnogo zbunjujućih informacija u ovom periodu dolazi do vas. Ne reagujte impulsivno, pustite da se stvari slegnu.

Novac

Previše se opterećujete finansijama. Za sada je tu prilično stabilna situacija.

Zdravlje

Mogućnost manjih povreda, naročito ruku, prstiju. Osjetljivost i nervoza.

BIK

Ljubav


Vi ste se nekako utišali, usporili. Ništa što se vezuje za odnos u kojem ste ne ide sada po vašim željama i bićete skloni da se vraćate u prošlost i preispitujete mnogo toga naravno, bez jasnih odgovora jer njih sada teško da će da bude. Ni vaš partner nije u nekom posebnom raspoloženju, zato sada nije trenutak da donosite krupne odluke vezane za vašu emotivnu priču. Najgora varijanta je da zaćutite koliko god vam to bilo teško oboma bolje je da sednete i otvoreno popričate, to će da poboljša stvari. Slobodni Bikovi čini vam se da se vrtite u jednom te istom, začaranom krugu. Ima dešavanja, ali ne konkretizacije.

Posao

Ovo je segment u koji ste spremni da uložite više energije I truda ili vam je lakše da se borite sa poslovnim situacijama nego sa onim emotivnim. Doduše, u ovoj nedjelji ćete se prilično istrošiti slobodno računajte da ćete sve morati da radite dva puta da biste priveli kraju. Isto tako mnoštvo informacija, sastanaka, dešavanja I razgovora donosiće vam konfuziju I problem da se organizujete. Ipak, ova nedjelja će da donese rezultate koji su dobri i pored velikog uloženog truda, to je najbitnije zar ne?

Novac

Ukoliko vam neke isplate kasne, možete ih očekivati u ovoj nedjelji.

Zdravlje

Mogućnosti za sitnije povrede. Više opreza u saobraćaju. Problemi sa kožom, stomakom, grlom.

BLIZANCI

Ljubav


Vrijeme je da popričate sa voljenom osobom. Sve ono što ste u proteklom periodu gurali pod tepih, sva pitanja koja ste ostavili  "za neki drugi put, za neko bolje vrijeme" sada bi stvarno trebala da izađu na dnevni red. Najprije zato da biste olakšali sebi, ali i zbog toga što rješenja nisu toliko daleko i neuhvatljiva kao što vi trenutno mislite. Može se doći do dogovora, do razumevanja, do objašnjenja. Biće lakše i voljenoj osobi i vama. Slobodni Blizanci tu je prošlost, tu su stare simpatije i poznanstva sve će se u ovoj nedjelji da vrti oko toga. Obnova kontakta sa nekim osobama koje su vam još srcu mile.

parunsplashcom2scaled

Foto: Ilustracija

Posao

Kod nekih Blizanaca ova sedmica donosi zastoje i osjećaj da se vrtite u krug po mnogim pitanjima koja su vam bitna. Kod drugih mnoštvo informacija (a mnoge su kontradiktorne) koje vas "ubadaju" i čine da želite da sve rješavate odmah, po kratkom postupku. Nije vrijeme da jurite i da se zalijećete, koliko god vam nešto izgledalo bilo primamljivo, bilo da možete završiti odmah. Bolje je da se bavite zaostalim pitanjima, papirologijom i dogovorima koje ste propustili. Tu već imate šansu da budete zadovoljni.

Novac

Iako prilivi mogu kasniti koji dan, ipak dolaze do vas.

Zdravlje

Stomak, moguće su i hronične reumatske tegobe.

RAK

Ljubav


Pomračenje Sunca u vašem znaku, ali i retrogradni Merkur nekim Rakovima će da donese da "svode račune" u svojim emotivnim relacijama. U kom pravcu će to svođenje da ide, zavisi od mnogo faktora ali najprije od toga koliko je odnos sa partnerom na stabilnim osnovama. U svakom slučaju, bilo da je odnos suštinski dobar ili suštinski loš i jednima i drugima stoje i u ovoj nedjelji ali i u narednom periodu velike promjene kod nekih na bolje, kod nekih baš i ne. Slobodni Rakovi kontakti sa prošlošću su sada veoma intenzivni sklanjali se od prošlosti ili je priželjkivali ona vam dolazi da vidite šta ćete sa njom.

Posao

Retrogradnost Merkura u vašem znaku skrenuće vam pažnju na sve ono što niste u proteklom periodu završili ili obavili do kraja. Bilo da su u pitanju kontakti sa drugima, dogovori, bilo da je papirologija ili pribavljanje bitnih dokumenata, dozvola, rješenja sada je trenutak da se tome posvetite. Takođe, ukoliko u proteklom periodu niste bili u punom radnom fazonu vrijeme je da se probudite i posvetite svojim obavezama na pravi način. Intenzivna nedjelja je pred vama, sa puno aktivnosti i dešavanja.

Novac

Novi načini zarađivanja. Mogućnost dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Nervoza, problemi sa stomakom, varenjem, spavanjem.

LAV

Ljubav


Kada biste vi zaista znali šta želite i šta tačno hoćete i od voljene osobe i od veze u kojoj ste vjerovatno bi vam sve bilo mnogo lakše. Pošto ne znate, klackate tokom ove sedmice non stop od optimizma do dauna, od dobre komunikacije do povlačenja u tišinu. Jednostavno, ona prava povezanost ne postoji trenutno između partnera i vas, sve se odvija nekako suviše površno ili čak da obostrano izbjegavate jedno drugo. Slobodni Lavovi ništa vam nije jasno i ništa ne možete niti da riješite niti da pokrenete, bilo da je u pitanju osoba iz prošlosti ili nova simpatija. Mijenjate šest raspoloženja na dnevnoj bazi.

Posao

Funkcionišete nekako polovično na polju posla. Čas imate manjak motivacije, čas odjednom završavate pet stvari. Organizovanost i haotičnost se miješaju kao da ne umijete da odredite prioritete i da im se posvetite. Vrijeme je da se dozovete sebi i da krenete prvo da završavate gomilu zaostataka koji vam vise nad glavom. U ovoj vas sedmici čeka gomila poziva i dogovora sve ono što ste propustili da uradite u proteklom periodu. Fokusirajte se kako znate i umijete i uložite dovoljno truda u ono što radite.

Novac

Mogli biste malo mudrije da raspolažete trenutnim finansijskim sredstvima.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, nervoza, manje reumatske tegobe.

DJEVICA

Ljubav


Ni partner ni vi niste u nekom podsticajnom raspoloženju. Da li je u pitanju umor, nemotivisanost ili ste zaboravili da jedno drugom pristupite na pravi način potpuno je nebitno. Ono što je važno jeste da i u ovoj i ovakvoj nedJelji postoji prostor da aktivirate jedno drugo i donesete vam lijepe zajedničke momente. Voljena osoba u drugom dijelu sedmice može imati nešto jaču inicijativu prihvatite, može da bude zanimljivo. Slobodne Djevice od vas zavisi da li ćete da prihvatite pokušaj komunikacije ili poziv za susret od osobe koja je zainteresovana za vas. Dajte joj šansu jer vas može dići iz trenutne učmalosti.

5eb955601120494d879f6b000a0a0a6758e9215aea704812bcf8592f0a0a0a67devojkaucvecu139936141634982previewpreviewOrg

Foto: Ilustracija

Posao

Postoji šansa da se u ovoj nedjelji neke situacije pokrenu. Pogotovo ukoliko ste se oko nekih od njih trudili duži vremenski period unazad. Potrebno je da napravite neku promjenu da li u vašem načinu funkcionisanja, da li u tome da prihvatite savjete ili podršku koja vam se nudi u svakom slučaju, ovo će vam ići na ruku i pokrenuti situacije koje su vas do sada opterećivale. Takođe, dobar je trenutak da obnovite poslovne kontakte i da krenete u rješavanje papiroloških pitanja.

Novac

Mogli biste da razmislite o smanjenju troškova na dnevnoj bazi.

Zdravlje

Sitnije zdravstvene tegobe. Promijenite nešto u svom načinu ishrane.

VAGA

Ljubav


Male su šanse da ćete da budete zadovoljni svojim ljubavnim životom u ovoj nedjelji. Doduše, pitanje je da li će vam taj ljubavni život uopšte i pasti na pamet sada…..Vi ste posvećeni svojim prioritetima, voljena osoba svojim rijetki su trenuci u kojima ste oboje zaista prisutni jedno pored drugog. Možda ste fizički blizu ali emotivno kilometrima daleko. Svako vodi neku svoju politiku ali bolje i ova prividna udaljenost nego rasprave. Biće vrijeme da se spajate na pravi način. Slobodne Vage postoje dobre šanse za kontakt sa osobom koju već duže vrijeme želite da upoznate. Takođe prošlost u svim bojama, oblicima, dezenima.

Posao

I ovako imate posla i obaveza preko glave, a budite ubjeđeni da ćete ih u ovoj nedjelji dobiti još. Neke glanc nove, a neke iz prošlosti ili zaostatke. Doduše, moram da primjetim da ste jednim dijelom sami krivi za ovo gomilanje i haotičnost – naime, niste u svom punom radnom fazonu pa mnogo toga otaljavate, odlažete zato nije ni čudno što imate periode potpune statičnosti pa onda periode totalne rastrzanosti i završavanja u poslednjem trenutku. Hajde pokušajte da se više skoncentrišete na ono što radite….

notebook23860341920770x475

Foto: Ilustracija

Novac

Prilivi su dobri, sa tendencijom da postanu još bolji.

Zdravlje

Alergije, problemi sa stomakom, vene, pritisak.

ŠKORPIJA

Ljubav


Kada razgovarate sa voljenom osobom razgovarajte iz srca. Recite i ono najljepše, recite i ono što ste do sada prećutkivali ali samo je jedno bitno recite ono što jeste, istinu. Budite iskreni prvo prema sebi a onda I prema drugoj strani. Na ovakav način postoji šansa da vas dvoje progovorite o temama i pitanjima koja su do sada stojala, neriješena. Slobodne Škorpije koliko god vam padalo teško, koliko god imali svojih sumnji I nedoumica ipak sada samo vi možete pokrenuti dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Druga strana je prilično pasivna, što ne znači da nema emocija prema vama.

Posao

Nedjelja u kojoj jasnije i konkretnije obavljate sve ono što je pred vama. Takođe, ovo su dani u kojima možete napraviti prilično dobre dogovore, pogotovo ako je to sa starim poslovnim partnerima ili onima sa kojima su iz nekog razloga pregovori bili u zastoju, na čekanju. Imate sada i viziju i inspiraciju, još je potrebno da imate jaču inicijativu i male su šanse da ćete omašiti. Moguće je da ćete imati poteškoća u komunikaciji sa nekim saradnicima ili zastoje u obavljanju i rješavanju papiroloških pitanja.

Novac

Korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Manjak energije. Manji problemi sa venama, stomakom, genitalnom regijom.

STRIJELAC

Ljubav


Kao da ne možete da se uzdržite i stalno nešto podbadate i čačkate partnera ili ga namjerno provocirate pokretanjem pitanja za koja znate da ga nerviraju. Trebali biste da se zapitate zašto to radite, kad vam je jasno da na ovaj način ni malo ne doprinosite rješavanju već ustalasalih situacija sa voljenom osobom. No, niste samo vi krivi čini mi se da ni partner sada nije najkorektniji prema vama. Možda je vrijeme da oboje sjednete i porazgovarate, onako ozbiljno. Slobodni Strijelčevi stare simpatije, bivše ljubavi, stari poznanici sve to nekako u ovoj nedjelji hrli ka vama. Odaberite ono što vam najviše prija.

Posao

Sve ono što je vezano za posao, za praktično, za realno biće tokom ove nedjelje dobro. Sve ono što ste planirali, želeli da pokrenete a što je spoj mudre glave i vizije takođe je povoljno po vas. Uspjećete da sada napravite neke mudre poteze, neke prave aktivnosti. Sve ono što više nije dobro I što vam ne donosi rezultate, boljitak, dogovor na koji se možete osloniti sklanjajte. Nešto je trebalo da uradite odavno, ali ni sada nije loš momenat za to. Rješavajte sva zaostala i neriješena pitanja i situacije.

Novac

Dobri finansijski potezi.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.

JARAC

Ljubav


Još jedna nedjelja u kojoj možete napraviti ispravke, prepravke  i da poboljšate odnos sa emotivnim partnerom. Pomračenje Sunca u vašem partnerskom polju govori o ulasku u novu životnu fazu koja će, sa malo truda moći da bude bolja nego dosadašnja. Generalno gledano, period je promjena u vašim emotivnim relacijama – a da li će one biti dobre ili ne zavisiće od obostranog truda I posvećenosti. Slobodni Jarčevi – imate dobre predispozicije da pokrenete priču koja vam je zanimljiva I animirate osobu koja vam se dopada. Vaša inicijativa je sada presudna, nemojte se kolebati ukoliko nešto želite.

Posao

Dobar je momenat za proboje, za poboljšanja, za otvaranje novih puteva ili jačanje starih veza i poslovnih konekcija. U ovoj nedjelji budite inicijator za sva pitanja koja su vam važna – i više je nego izvjesno da će do pokretanja doći. Takođe, možete se organizovati na pravi način pa će i pored velikog broja obaveza sve funkcionisati po vašim planovima. Nekima od vas stoji mogućnost poslovnog putovanja ili jakog kontakta sa osobama sa kojima možete imati profitabilnu saradnju.

Novac

Mogućnost dodatnih novčanih prihoda.

Zdravlje

Sitnije hronične tegobe.

VODOLIJA

Ljubav


I da imate partnera isto je kao i da ga nemate. Otprilike obraćate dva posto pažnju na njega sve vam je drugo preče i sve drugo vam odvraća pažnju. Hajde da kažemo da se povremeno trudite da stvari između voljene osobe I vas funkcionišu, ali vi znate i sami da to radite preko volje I više usput, čisto da druga strana ne može da kaže da je u potpunosti zanemarujete. Slobodne Vodolije ima tu poneka zanimljiva komunikacija, možda ih ima i više nije u tome problem. Poenta je da i pored tih nekih usputnih flertića i pričica vi stvarno ne vidite mogućnost da se istinski vežete ili nekoga nazovete “svojim”.

Posao

Poslovni segment je sada centar I fokus vašeg života. To je mjesto gdje se osjećate svojim, tu ste nekako sposobni da date sve od sebe a isto tako –tu ste sada itekako sposobni da zaradite. Pa kako onda da ne potencirate i ne "gurate" u prvi plan baš ovaj životni segment ? Ovde funkcionišete dobro, mada se mora priznati da vam se može potkrasti po koja greška, naročito u drugom dijelu nedjelje. Obratite više pažnju na papirološka pitanja, ali i na dogovore koje pravite. Provjerite da ste se lijepo razumjeli.

Novac

Imaćete jedan finansijski kiks ili ćete morati sa nekim da se ubjeđujete za svoje pare.

Zdravlje

Sitni zdravstveni problemi, ali dosadni I konstantno se ponavljaju.

RIBE

Ljubav

Ista talasna dužina postoji između voljene osobe i vas, iste emocije. Iako bi ovo trebalo da donese mir, harmoniju i korektnost malo je vjerovatno da će to funkcionisati baš tako. Ili ćete imati par spoticanja. Poenta je u tome da i pored mnogo toga što vas spaja, postoji i onaj dio koji vas razdvaja – a to je da biste vi sve sada i odmah, dok partner funkcioniše u fazonu “lako ćemo” ili je pak previše statičan i inertan. Usaglasiće se ovo vremenom. Slobodne Ribe pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi itekako može da otvori prostor za novu romansu u narednom periodu.

32558parls

Foto: Ilustracija

Posao

Koliko god postojala povremena napetost u poslovnom segmentu, ipak je sada ovaj dio vrlo dobar, sa mnoštvom mogućnosti da napredujete. Ono što je vrlo bitno jeste da postoje osobe koje vas guraju, koje vas podržavaju i koje vam pomažu da ostvarite ono što želite. Generalno gledano manji problemi u komunikaciji sa saradnicima početkom sedmice. Takođe, obratite pažnju na informacije koje dobijate nemojte ih uzimati zdravo za gotovo, provjerite prije nego što donesete odluku ili krenete u akciju.

Novac

Dobra finansijska situacija.

Zdravlje

Manji stomačni problemi. Stariji moguće tegobe sa kičmom.

 

Moj astrolog

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.