Baranin koji je uhapšen zbog pokušaja ubistva Zvicera sumnjiče i za ubistvo u Španiji
Ilustracija

Baranin koji je uhapšen zbog pokušaja ubistva Zvicera sumnjiče i za ubistvo u Španiji

Baranin Stefan Đukić, koji je prvookrivljeni za ubistvo sugrađanina Jovana Klisića i ranjavanje Velizara Gardaševića i nedavni pokušaj ubistva Radoja Zvicera, sumnjiči se da je član kriminalne grupe koja je optužena za ubistvo jednog crnogorskog državljanina u Španiji, saznaje nezvanično Dan od izvora iz tužilaštva.

Kako saznaje Dan, ukrajinska policija razmjenjuje podatke sa kolegama iz Španije, ali u cilju istrage ne navode identitet žrtve i više detalja, osim da se radi o sukobu crnogorskih klanova.

Zbog napada na Zvicera, pored Đukića, uhapšeni su i Podgoričanin Emil Tuzović i srpski državljani Petar Jovanović i Milan Branković.

U sklopu istrage o ovom slučaju, priveden je i službenik ukrajinske policije Rostislav Černobrivi.

Đukić, koji se ranije prezivao Mandić, prije četiri godine bio je pod istragom i u Srbiji, nakon hapšenja u Beogradu zajedno sa Draganom Đokićem, Almirom Dragišićem i Vladislavom Šljivančaninom.

Zvicerovo zdravstveno stanje je trenutno stabilno i očekuje se da će uskoro moći da da izjavu istražiteljima.

“S obzirom na to da Crna Gora već dvije godine traga za njim, nije isključeno da će on, pošto se oporavi, biti predat crnogorskom pravosuđu”, navode ukrajinski mediji.

Ukrajinski portal Detektiv info nedavno je objavio da je Tamara Zvicer pucala na napadače koji su 26. maja u Kijevu teško ranili njenog supruga Radoja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.