Ljepotica porijeklom iz CG osvaja svijet: Ljubica Rajković na brojnim naslovnicama(FOTO)
Ljubica Rajković

Ljepotica porijeklom iz CG osvaja svijet: Ljubica Rajković na brojnim naslovnicama(FOTO)

Aktuelna Mis Evrope 2020 Ljubica Rajković, čije porijeklo vodi iz Crne Gore, polako, ali sigurno osvaja svijet. Podsjećamo, Ljubicin otac je iz mjesta Brezojevica u Opštini Plav.

Pred ovom ljepoticom je zaista blistava karijera.

Za 15 dana krasiće naslovnicu poznatog švajcarskog modnog magazina "MORALMODA" iz Ženeve, za koji je dala i intervju.

IMG20200613151923581

Ovih dana slika se i za naslovnicu modnog magazina "Vergeria life" u kome će, osim što će krasiti naslovnicu snimiti i modni editorijal sa veoma poznatim fotografom Đorđem Bukvićem.

Ljubica je veoma poznato ime u svijetu mode i modelinga, a o njenom uspjehu pisali su kako domaći tako i mediji širom Balkana, Evrope, Australije, Kanade i Amerike.

IMG20200613151931586

Krajem jula odlazi u Italiju, tačnije na Sardiniju u Porto Červo gdje će 28. jula na Fashion Show-u biti specijalna gošća slavnog Iliana Rachova artista i dizajnera "Versaćea" koji je definitivno jedno od najvećih imena u svijetu mode. Gostovace i na televiziji Rai Uno u Milanu. Italiju će ponovo da posjeti u septembru, jer se odazvala pozivu na Venecijanski filmski festival od 2. do 12. septembra.

Početkom jula odlazi za Budimpeštu gdje će gostovati na dvije televizije RTL I TV2.hu. A zatim nastavlja sa kampanjom u Beču gdje je takođe u planu da uradi modni editorijal kao i da gostuje na televiziji.

IMG20200613151917804

Nakon Beča odlazi za Ljubljanu gdje će gostovati na POP televiziji.

Veliko zadovoljstvo joj pričinjava i saradnja sa jednom od najboljih modnih dizajnerki Suzanom Perić. Ljubica će se slikati za njen brend kao i za magazin Bazar.

IMG20200613151927742

Krajem septembra odlazi u Ameriku na Njujork nedjelju mode gdje će nositi kreacije svjetskog brenda Sherri Hill, a u planu je i da ostane jedno vrijeme u Americi zbog uloge u jednom visokobudžetnom američkom filmu, za koji tek treba da potpiše ugovor.

U međuvremenu trenira i usavršava engleski i ruski jezik, koji će joj u njenom poslu zaista biti neophodni.

Postala je zaštitno lice zlatare Kupresak, a za njen blistavi osmijeh odgovoran je doktor Stajcic iz Banja Luke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.