Doktorka plastične hirurgije se ubila: Muž i sin razvalili vrata kupatila kada su posumnjali šta se dešava
Foto: Privatna arhiva

Pored nje pronađen nož

Doktorka plastične hirurgije se ubila: Muž i sin razvalili vrata kupatila kada su posumnjali šta se dešava

Vijest da se poznata doktorka plastične hirurgije Violeta S.A ubila u svom stanu na Savskom vencu odjeknula je Beogradom poput bombe.

Plastični hirurg V.S.A. preminula je u svom stanu na Vračaru.

Žena je pronađena sa povredama koje su opasne po život i ljekari se borili za njen život, ali je ona ubrzo preminula.

Kako Novosti nezvanično saznaju, prema prvim nalazima istrage, doktorka je izvršila samoubistvo. Pored nje je pronađen nož.

Nesrećna žena je ušla u kupatilo i zaključala se. U stanu su bili muž i sin. Kako nije izlazila iz kupatila, razvalili su vrata i našli je na podu.

Dr Violeta S. A. je specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva.

Svojim radom i trudom dostigla je svjetski uspjeh.

Bila je vlasnica specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Diona od 2000. godine.

Bila je član je mnogobrojih udruženja, kako u Srbiji tako i širom svijeta.

Nakon specijalizacije se usavršavala na mnogobrojnim svjetskim klinikama, u Americi, Grčkoj, Rusiji, Italiji, Brazilu. Dobitnica je američke nagrade u oblasti liječenja gojaznosti pomoću ultrazvučne liposkulpture. Učesnik je mnogobrojnih evropskih i svjetskih kongresa. Autor je preko 40 naučnih radova.

Dr Violeta S. A. je bila ekspert je za operacije uvećanja grudi i estetske operacije lica, a osim toga vrši i operacije nosa, transfera masti i oblikovanja tijela.

Bila je pokretač je inicijative da se procedura rekonstrukcije dojki nakon mastektomija uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama u Srbiji.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.