Državljanin BiH uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju
Ilustracija

Kod Herceg Novog

Državljanin BiH uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju

Državljanin BiH uhapšen je jer je u mjestu Baošići kod Herceg Novog vozio u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

Naime, kazna zatvora u trajanju od 15 dana izrečena je okrivljenom D.G (43) iz Istočnog Sarajeva, koji je sinoć oko 20 sata na magistralnom putu Herceg Novi-Kamenari, u mjestu Baošići, upravljao automobilom pod dejstvom alkohola.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,16 g/kg alkohola u organizmu.

"Donijetom odlukom istome je izrečena i zaštitna mjera upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od četiri mjeseca. S obzirom na to da se radi o stranom državljaninu, isti je u roku odmah upućen na izdržavanje kazne u UIKS", navodi se u saopštenju zamjenika predsjednika suda za prekršaje u Budvi i sudije portparola Marka Đukanovića.

Iz Suda za prekršaje apeluju na sve vozače da se pridržavaju zakonskih propisa i da ne izlažu sebe, svoje saputnike i ostale učesnike u saobraćaju opasnostima po život i štetu većeg obima, a sebe zatvorskim kaznama. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.