Ova 4 horoskopska znaka se najbolje snalaze kao samci
Ilustracija

Ova 4 horoskopska znaka se najbolje snalaze kao samci

Ako bi sudili po medijima i pitanjima rodbine, ljubavna veza bi morala da bude prvorazredni životni cilj. Nije li većina likova u serijama u vezi, ili traži partnera?

Ne dajte se zavarati: ako je lik u vezi ili u potrazi, scenaristi je lakše da smišlja zaplete, dok u stvarnom životu neki žive udobnije bez stalnog partnera.

Nekoliko horoskopskih znakova ističe se po dobrom podnošenju takvog statusa, bilo da su ga izabrali, ili im je jedina opcija.

Strijelac

Pristaje na ozbiljnu vezu samo sa partnerom za kojeg je uvjeren da je idealan. Ako takav nije na vidiku, ispunjava život povremenim kratkim epizodama, ili se snalazi sam. Ova potonja opcija omogućuje mu maksimum slobode i minimum odgovornosti, a te su dvije vrijednosti za kojima najviše žudi.

Vodolija

Slično Strijelcu, vrlo je nezavisan i slobodoljubiv. Trebaju mu razdoblja u kojima može nesmetano da razvija svoje zamisli ili da se bavi aktivizmom. Kad je u takvoj fazi, želi pored sebe da ima nekog ko ga potpuno razumije i ko je jednako zagrijan za istu stvar. A taj neko ne mora da bude partner - može da bude prijatelj, saradnik ili slijedbenik.

Jarac

Optimalno samodovoljan tip koji od mladosti štedi, uči kako funkcionišu društvene institucije i živi odgovorno. Pametno raspolaže novcem i sposoban je sam da sebe motiviše za rad i kućne poslove. Grozi se emocionalnih drama tipičnih za emotivne veze, a još više razvoda koji bi ga mogao puno da košta.

Djevica

Nije doslovno srećna ako je sama, ali je nedovoljno kvalitetna veza previše iscrpljuje i čini bolesnom. Djevica je previše osjetljiva na tuđu neodgovornost, nevjeru, rastrošnost, neurednost i manjak higijene da bi se zadovoljila bilo kakvim partnerom. Ako joj neko visoko vrijedan nije na raspolaganju, dobro će se snaći solo, piše tportal.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.