Baković: Litije prijavljene, danas odluka da li će ih policija obezbjeđivati
Foto: Screenshot

Baković: Litije prijavljene, danas odluka da li će ih policija obezbjeđivati

Šef Sektora kriminalističke policije Enis Baković je na pitanje da li smatra da je policija selektivno sprovodila mjere NKT kazao da je Uprava policije sa drugim orgnima preduzela sve kako bi suzbila koronavirus.

"Tome smo dali puni doprinos i rezultati smo da smo korona fri zemlja. Ne smatram da je bilo selektivnih postupanja, a o tome svjedoče i brojne krivične prijave podnese zajedno sa nadležnim tužiocima. Svaka sumnja na kršenje je cijenjena i o tome je donešena odluka", rekao je Baković, prenosi Pobjeda.

Na pitanje da li su litije koje su najavljene za sjutra, prijavljene on je kazao da u većini gradova jesu. 

"Danas predstoji da sagledamo sve prijave i one koje budu prijavljene u skladu sa zakonom naravno da će ih policija obezbjeđivati", rekao je Baković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.