Evropska komisija prepoznala ostvareni napredak crnogorske policije
Ilustracija

UP konstatuje

Evropska komisija prepoznala ostvareni napredak crnogorske policije

Evropska komisija prepoznala je ostvareni napredak crnogorske policije, istaknuto je u dokumentu Non pejper, a aktivno učešće u međunarodnoj policijskoj saradnji rezultiralo je sprovođenjem uspješnih operacija protiv organizovanih kriminalnih grupa u zemlji i inostranstvu, objavila je Uprava policije na Twiteru nalogu.

“Međunarodna policijska saradnja ima stratešku ulogu u borbi protiv organizovanih kriminalnih grupa što je rezultiralo uspješnim visoko profilisanim operacijama kroz 11 sprovedenih istraga vezanih za droge i predstavlja porast od 175 odsto u poređenju sa 2018. godinom”, istaklisu iz crnogorske epolicije.

Kako su objavili, broj sprovedenih istraga i procesuiranja izvršilaca teškog i organizovanog kriminala se u periodu 2018/19 godine povećao za 150 odsto u odnosu na oblast borbe protiv teškog i 100 odsto u odnosu na oblast borbe protiv organizovanog kriminala.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.