Utakmica bez navijača, a prodali 10.000 ulaznica
Foto: Sportsport.ba

Utakmica bez navijača, a prodali 10.000 ulaznica

U okviru 27. kola Prve lige Slovenije Mura će na svom terenu dočekati Tabor.

Mura u ovoj sezoni igra sjajno i u borbi je za izlazak na evropsku scenu, no zbog pandemije korona virusom u toj borbi na domaćem terenu joj neće moći pomoći navijači.

No, i pored toga što je navijačima zabranjen dolazak na utakmicu, iz Mure su objavili da su prodali najveći broj ulaznica u istoriji za domaću utakmicu.

Prodato je čak 10.000 ulaznica u sklopu akcije "Mi smo Mura". Osmislili su iz ovog kluba 33 različite ulaznice za utakmicu protiv Tabora na kojima su pojedinačne slike fudbalera, trenera te navijača Black Gringosa, a ulaznice zapravo služe kao kolekcionarski suveniri.

Oni koji skupe 11 ulaznica na poklon će dobiti klupsku polo majicu i zahvalnicu, a oni koji skupe 33 ulaznice dobiće na poklon originalni dres s potpisima svih igrača i trenera i posebnu zahvalnicu.

Sjajna akcija koja će i finansijski pomoći Muri, a iz kluba su poručili da već danima stižu narudžbine iz cijele Evrope, prenosi  Sportsport.ba.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.