Bulatović: Stekli se uslovi da se nagomilani problemi počnu ozbiljno tretirati

Predsjednik OO Crnogorske Budva Vladimir Bulatović, koji je na danas održanom zasijedanju 17 odbornika u TN "Slovenska plaža" izabran za v.d. predsjednika Opštine Budva, izjavio je da su se stekli formalno-pravni uslovi da se ozbiljno počnu tretirati nagomilani problemi koji, kako je naveo, pritiskaju i građane i preduzetnike Budve. Neophodno je, ističe, dovesti grad u stanje ravnopravnosti svih građana bez obzira na političku pripadnost.

"Pred nama je težak put koji treba, prije svega, da omogući rješavanje spora sa WTE. To bi u krajnjem imalo za cilj da se omogući svim zaposlenima u Opštini Budva da primaju redovnu zaradu, a da se sve obaveze koje Opština ima prema trećim licima uredno izmiruju", rekao je Bulatović.

Kao njegovu obavezu vršioca dužnosti predsjednika Opštine, Bulatović, pored ostalog, podvlači da je to da omogućavanje da politički nepotizam nestane iz Opštine Budva.

"A isto tako da bez političkog revanšizma ukažem na sve probleme koji su postojali i koji treba da budu razriješeni kako bi ovaj grad najzad počeo normalno da funkcioniše", kazao je on i dodao:

"Očekujem da će predstavnici skupštinske manjine u kulturnom i civilizovanom maniru prepustiti svoje pozicije, što bi omogućilo da se nagomilani problemi riješe", zaključio je Bulatović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.