Hrvatska: Nema novih slučajeva, a nema ni pacijenata na respratorima
Ilustracija

Hrvatska: Nema novih slučajeva, a nema ni pacijenata na respratorima

U posljednja 24 sata u Hrvatskoj nema novozaraženih koronavirusom, pa je ukupan broj od početka epidemije i dalje 2.249, saopštio je danas Štab civilne zaštite.

Do sada je ukupno testirano 69.606 osoba, od toga 257 u posljednja 24 sata.

Na bolničkom liječenju je sedam osoba, a ni jedan pacijent više nije na respiratoru.

Ukupan broj ozdravljenih je 2.132, a dvoje bolesnika je ozdravilo u posljednja 24 sata. Od toga ih je 828 otpušteno iz bolnice, a kod kuće je ozdravilo 1.311 osoba.

Ukupno je dosad preminulo 106 osoba u Hrvatskoj od korona virusa.

Štab je na svom zvaničnom Tviter nalogu objavio da će od 15. juna biti omogućeno održavanje sportskih takmičenja u prisustvu publike.

"HZJZ će izraditi preporuke o načinu na koji će publika moći da prisustvuje sportskim takmičenjima”, navodi Štab.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.