Đoković dočekao Tima i Zvereva, sjutra počinje turnir

Đoković dočekao Tima i Zvereva, sjutra počinje turnir

Austrijski teniser Dominik Tim i Nijemac Aleksandar Zverev stigli su u Beograd, gdje će tokom vikenda učestvovati na turniru "Adria Tour".

Tima i Zvereva na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković, u društvu brata Đorđa, direktora turnira.

"Hvala Novaku što je organizovao ovakav događaj, na kom je primaran humanitarni aspekt. Naravno, potrudićemo se da pružimo što bolji tenis i da publici priredimo dobar ugođaj", rekao je Tim.

Zverev je stigao u društvu ljepše polovine, ali i nekoliko članova stručnog štaba.

"Nedostajalo mi je druženje sa teniserima. Nismo se vidjeli još od Indijan Velsa. Siguran sam da će ovo da bude izuzetan događaj, u gradu u kom dugo nisam bio. Beograd mi je ostao u lijepom sećanju, ovdje i u Novom Sadu sam svojevremeno igrao fjučerse, ali nisam stigao mnogo toga da vidim", objasnio je Njemac.

Adria Tour počinje sjutra, a zvanična ceremonija otvaranja je u 16 časova.

Slijedi miks dubl u kom će igrati Jelena Janković, Olga Danilović, Nenad Zimonjić i Novak Đoković. Poslije toga, oko 18 časova, se igraju dublovi, gdje će igrati još i Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, Zverev, Zimonjić i drugi teniseri.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.