Prijava protiv albanskog državljanina, pobjegao prilikom privođenja ispred Višeg suda u Podgorici
ilustracija

Prijava protiv albanskog državljanina, pobjegao prilikom privođenja ispred Višeg suda u Podgorici

Protiv albanskog državljanina A.M. podnijeta je krivična prijava zbog bjeksta prilikom privođenja ispred Višeg suda u Podgorici.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su nakon konsultacije sa sudijom Višeg suda u Podgorici 9. juna priveli ovom sudu albanskog državljanina A.M. (33) koji je uhapšen po potjernici koju je raspisao Interpol Wisbadena iz Njemačke.

"Ovo lice je nakon saslušanja odvedeno u prostorije za zadržavanje u zgradi Višeg suda u Podgorici kako bi sudija donio odluku o donošenju rješenja o ekstradicionom pritvoru.", saopštila je Uprava policije.

Kako su kazali iz policije, njihova dva službenika koja su bila raspoređena na zadacima privođenja ovog lica su po nalogu sudije preuzeli A.M. iz prostorija za zadržavanje kako bi potpisao dostavnicu o preuzimanju rješenja o ekstradicionom pritvoru.

"Kretajući se ka sudnici A.M. je, koristeći fizičku snagu rukama odgurnuo policijskog službenika i dao se u bjekstvo.Policijski službenici su ga sustigli i savladali uz upotrebu sredstava prinude nakon čega su  ga sproveli u Viši sud u Podgorici, a potom i u Upravu za izvršenje krivičnih sankcija.Protiv A.M. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo bjekstvo lica lišenog slobode.", navode iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.