Uhapšen zbog ranjavanja slučajne prolaznice, za drugom osobom se i dalje traga
Foto: Berane online

Berane

Uhapšen zbog ranjavanja slučajne prolaznice, za drugom osobom se i dalje traga

Jovan Mujović zvani Mrgo (51) uhapšen je zbog ubistva u pokušaju, tj. ranjavanja slučajne prolaznice u razmjeni vatre sa Sinišom Drljevićem prvog juna u Beranama.

"Beranska policija je na osnovu operativnih informacija locirala i lišila slobode J.M. (51) koji se potraživao zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.Napominjemo, 1. juna oko 20.00 časova došlo je do međusobne razmjene vatre od strane J.M. i S.D. u ulici Miloša Mališića kojom prilikom je povrede zadobila slučajna prolaznica M.Č. (29)", saopšteno je iz policije.

Policija će kako se dodaje, nastaviti intenzivno da traga za drugim osumnjičenim, Drljevićem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.