Pokušaj ubistva u Rožajama:  Muškarac izboden u predjelu ruke, grudnog koša i natkoljenice
ilustracija

Obračun nakon svađe, uhapšen osumnjičeni

Pokušaj ubistva u Rožajama: Muškarac izboden u predjelu ruke, grudnog koša i natkoljenice

Nakon svađe došlo i do fizičkog obračuna u Rožajama. Kako je saopštila Uprava policija, 27-godišnji S.R. je 11 godina starijeg A.R. izbo u predjelu ruke, grudnog koša i natkoljenice zbog čega je uhapšen. A.R. je prebačen u bolnicu.

Policija je prijavljeno da u mjestu Hurije dva lica narušavaju javni red i mir.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do saznanja da su se A.R. (38) i S.R. (27) prvobitno međusobno verbalno, a zatim fizički sukobili. Ovom prilikom je S.R. (27) nanio povrede A.R. (38) u predjelu ruke, grudnog koša i natkoljenice hladnim oružjem dužine sječiva 4 cm.", kazali su iz policije.

U fizički sukob su se potom uključili i njihovi bliski srodnici A.R. (36) i S.R. (52).

"Sa navedenim je upoznat nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama S.R. (27) stiču elementi bića krivičnog djela ubistvo u pokušaju i on je lišen slobode. Lica S.R. (52) i A.R. (36) su takođe lišena slobode zbog počinjenog prekršaja iz čl. 10 Zakona o javnom redu i miru.", kaže se u saopštenju Uprave policije.

A.R. (38) je hospitalizovan u bolnici u Beranama i nije životno ugrožen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.