Camić: Predsjednica Ivanović sačuvala obraz i čast Crne Gore, pokazala kako se brani Budva
Admir Camić, Foto: Crnogorska

Podrška predsjednici Crnogorske

Camić: Predsjednica Ivanović sačuvala obraz i čast Crne Gore, pokazala kako se brani Budva

Admir Camić predsjednik bjelopoljskog odbora Crnogorske u Bijelom Polju čestitao je predsjednici te partije Anđeli Ivanović, koja se kako je naveo hrabro, časno i dostojanstveno borila protiv nedemokratskih principa koji su vladali u Budvi prilikom smjenjivanja vlasti u prijestonici turizma.

"Naša predsjednica je sačuvala obraz i čast Crne Gore. Pokazala je kako se treba ponašati, imati dostojanstvo, obraz i čast. Pokazala je kako se brani Crna Gora i  Budva, pa i svaki pojedinca, nebitno kojoj nacionalnosti i kojoj partiji pripada", poručio je Camić.

On ističe da je ponašanje DF-a i Demokrata za svaku osudu i da su tek sada uvidjeli kakvu su grešku napravili, kao i to da on ne primjećuje razliku između sadašnje vlasti u Budvi i vlasti u Budvu pod DPS-om.

Camić je kazao da se DPS oglušio o dešavanja u Budvi kao i državni organi, smatrajući da vladajućoj koaliciji su pred izbore potrebne podjele.

"Crnogorska će ostati na svom putu. Viđenje kako Crna Gora treba da izgleda nije ni približno kakva je ona danas. Mi iz Crnogorske  ne želimo ovakvu Crnu Goru, već se borimo za Evropsku Crnu Goru u kojoj neće biti podjela, koja će biti voljena i cijenjena od strane njenih građana", objasnio je Camić.

Naglasio je da Crnogorska ne želi podjele na Srbe, Crnogorce, Bošnjake, Muslimane, Albance, Hrvate i ostale, i da to odgovara samo DF-u i DPS-u, odnosno onima koji vladaju na principu "zavadi pa vladaj".

Poručio je da će Crnogorska ostati dostojna i uvijek se boriti za državu Crnu Goru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.