25-godišnjak prekoračio brzinu za 102 km/h, kažnjen sa 15 dana zatvora
ilustracija

25-godišnjak prekoračio brzinu za 102 km/h, kažnjen sa 15 dana zatvora

Nikšićka policija je uhapsila vozača koji je prekoračio dozvoljenu brzinu kretanja za 102 km/h.

Policija je, kako je saopšteno, oko 10,40 časova na magistralnom putu Nikšić – Plužine u mjestu Grebice zaustavila vozilo marke „VW Golf“ kojim je upravljao I.M. (25) iz Nikšića a koji se kretao brzinom od 152 km/h iako je vidno istaknutim saobraćajnim znakom maksimalna dozvoljena brzina ograničena na 50 km/h.

On je priveden sudiji zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana - naveli su iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.