Niz ulice tekle "rijeke vode"

Snažno nevrijeme sinoć pogodilo Srbiju, potop u Beogradu (VIDEO)

Beograd je sinoć zahvatilo snažno nevrijeme praćeno jakom kišom, grmljavinom i vjetrom koji su doveli do velikih problema u saobraćaju.

Do kolapsa u saobraćaju došlo je na auto-putu Beograd - Niš u oba smjera, kao i na mnogim gradskim ulicama, prenosi N1.

Ipak, stiče se utisak da je najkritičnije bilo u Bulevaru kralja Aleksandra i u Ruzveltovoj u samom centru glavnog grada Srbije, gdje su mogle da se vide rijeke vode kako teku niz ove ulice.

Koliko je voda bila duboka na pojedinim djelovima u Ruzveltovoj ulici, govori i činjenica da su pojedini autobusi ostali zaglavljeni.

Tramvaji i trolejbusi su, zbog velike količine vode na ulicama, isključeni iz saobraćaja oko 19.30 časova.

poplava2

Foto: Facebook

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.