40 dana zatvora jer je odbio da se testira na drogu, Bjelopoljka kažnjena novčano zbog nasilja u porodici
Bijelo Polje, foto:Kodex

Zatvorske kazne i zbog vožnje u pijanom stanju, odbijanja alkotestiranja

40 dana zatvora jer je odbio da se testira na drogu, Bjelopoljka kažnjena novčano zbog nasilja u porodici

42-godišnja Bjelopoljka kažnjena je novčanom kaznom od 250 eura zbog nasilja u porodici.

Predsjednik Suda za prekršaje u Bijelom Polju Alija Beganović je zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u porodici, (prijetnji napadom, psovki, vrijeđanja, uništavanja imovine člana porodice). okrivljenoj  Đ.M.(42 )  iz  Bijelog Polja, izrekao  novčanu kaznu u iznosu od 250 eura. 

40 dana zatvora nakon što je dobio u dva navrata da se testira na drogu

Nakon što je 40-godišnji D.S.  odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo psihoaktivnih supstanci u organizmu, sudija Beganović je mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana.

Kako je saopšteno iz Suda za prekršaje, ovaj Bjelopoljac je već narednog dana ponovio isti prekršaj, te je kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 40 dana.

Kako se navodi, zbog upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,36 g/kg  V.L.(23)  iz  Bijelog Polja kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 300 eura. Njegov 20 godina stariji sugrađanin LJ.M. koji je vozio pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,18 g/kg, kažnjen je kaznom zatvora u trajanju od 30 dana. Zbog vožnje pod desjtvom alkohola u koncentraciji od 1,69 g/kg kažnjen je novčano sa 500 eura  i G.M.(43) takođe iz Bijelog Polja. 

"Zbog odbijanje okrivljenog podvrgavanju ispitivanja prisustva alkohola u organizmu, predsjednik suda Alija Beganović  je okrivljenom  G.M.(27)  iz  Bijelog Polja, izrekao   kaznu zatvora u trajanju od 15 dana. Zbog prekršaja iz čl.317a.st.1.tač.7 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima – odbijanje okrivljenog podvrgavanju ispitivanja prisustva alkohola u organizmu, sudija Radoman Knežević  je okrivljenom  G.D.(32)  iz  Pljevalja, izrekao   kaznu zatvora u trajanju od 20 dana.", saopšteno je iz Suda za prekršaje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.