Nikolić: Carević umislio da je Njegoš
Nikolić, foto: DPS

Nikolić: Carević umislio da je Njegoš

Očajnički vapaj Marka Carevića, upućen mitropolitu SPC u Crnoj Gori, Amfilohiju, da ga litijama spase od odlaska sa vlasti - ali i od zakona, predstavlja primjer političkog beznađa bivšeg predsjednika Opštine Budva, kazao je Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore.

"Ovo je dokaz naših tvrdnji da jedna politička grupacija pokušava svoj politički ali i  finansijski interes da kamuflira pričom o ugroženim pravima SPC u našoj državi", rekao je Nikolić.

Nikolić je naglasio da bivši  predsjednik Opštine treba da shvati da u građanskoj državi Crnoj Gori, nema te litije koja će mu pomoći da nelegalno uzurpira 50 hektara zemljišta, niti tog crkvenog velikodostojnika koji će mu omogućiti da se protivno volji većine odbornika, jedinih legitimnih predstavnika građana Budve, nasilnim metodama zadrži na vlasti.

"Neće mu pomoći ni to što je, kako se pohvalio, “objedinio duhovnu i svetovnu vlast u Budvi”, i maltene drugi Njegoš postao?! Na njegovu žalost, nema ni trunke istine u tom njegovom umišljaju. Jedino, što je uspjelo lažnom predsjedniku Opštine Budva je da ujedini Mandićev Front i Bečićeve Demokrate, ali i pored toga, većinsku podršku u budvanskoj skupštini nema", naveo je Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.