Rađenović: DPS da zatraži oproštaj od građana Budve

Rađenović: DPS da zatraži oproštaj od građana Budve

Sazivanje sjednice SO Budva od tzv. nove većine neće uspjeti jer se narodna volja ne može prekrajati silom na sramotu. Promjenu izborne volje jedino ćemo ispoštovati nakon izbora, a više smo nego sigurni da DPS-a i njihovog korumpiranog odbornika u septembru neće biti nigdje, saopštio je Krsto Rađenović, predsjednik OO SNP Budva i odbornik u SO Budva.

"Ova lokalna uprava je svojim radom pokazala da je prava narodna administracija, koja je uspjela da vrati 30 miliona eura duga, a javna preduzeća su pokazala respektabilan nivo rada. Još jednom pozivamo DPS Budva da kleknu i zatraže oproštaj od građana Budve za sva nepočinstva koja su im priredili svih ovih godina.", naveo je Rađenović.

Uputio je i poziv Crnogorskoj i odborniku Džakoviću  "da se ograde od organizovane kriminalne grupe, da se vrate u parlament i da zajedno skrate "mandat" i kako je rekao, dozvole građanima da izraze svoju volju na izborima na jesen.

"Ukoliko to ne urade, smatraćemo ih istim kao DPS koji je u prethodnim mandatima opustošio Budvu.".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.