Šakota više nije trener Crvene Zvezde
Dragan Šakota i Nebojša Čović

Košarkaški klub u pregovorima

Šakota više nije trener Crvene Zvezde

Predsjednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio je da Dragan Šakota nije više trener tog kluba.

Informaciju je potvrdio na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

"Završavamo sezonu 2019/2020. Znate i sami kako je sve završeno, nažalost ne na terenu. Konferenciju smo zakazali da bi vam prenijeli informaciju da Dragan Šakota neće biti više prvi trener. Imali smo takav dogovor kada je došao", rekao je Čović, prenosi B92.

On je potom objasnio koliko je bio težak trenutak povratka Šakote u klub.

"Šakota je došao u jednom od najtežih trenutaka u Zvezdi. Imali smo puno razgovora sa trenerima. Jedni nisu htjeli, a sada možda bi, drugi su bili po ugovorima... Šakota je uradio dobar posao, saradnja je bila izvanredna. Zahvalan sam njemu i stručnom štabu", rekao je Čović. "Nije bilo lako. Prošli smo ovakvu sezonu, uspeli da podignemo ekipu i žao mi je jer sam siguran da bi Zvezda uzela dva trofeja, u ABA ligi i KLS", podvukao je Čović

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.