Demokrate: DPS ne prestaje da plače zbog gubitka Budve
Milo Duletić

Demokrate: DPS ne prestaje da plače zbog gubitka Budve

"„Ko o čemu, ... DPS o poštenju“, rekao bi naš narod. A kad smo već kod „čuvenog“ poštenja Šešeljevkse frakcije u Crnoj Gori koju karakterišu prebijanja, prijetnje, vozila bez tablica, kupovina birača, odbornika i poslanika, a sve u skladu sa kleronacionalizmom koji programski zastupaju, podsjetićemo ih na ono što slijedi posle toga – bijeg za Beograd poput zamjenika šefa i ideologa DPS-a sa nekoliko ukupnih Budžeta Skupštine Crne Gore", navodi se u saopštenju Mila Duletića odbornika Demokrata.

Prema riječima Duletića, očigledno je da DPS ne prestaje da plače zbog gubitka Budve, "ali i zbog dva pravno-politička nokauta koja su ih uvela u zonu iz koje im se priviđaju odbornici Demokrata koji ih pravnim i političkim znanjem preigravaju na sjednicama Skupštine opštine".

"I samo iz tog razloga brojimo sate, ali do nove sjednice kada ćemo opet one koji korupcijom pokušavaju doći na vlast izvrgnuti političkom ruglu i posramljene ih poslati kući, a nakon toga DPS može slobodno početi da broji godine i decenije do dana kada će se varatiti na vlast u Budvi.Kada god izrone podmornice, pa makar one bile i turističke, DPS se razbježi. Neko utekne brodom u vlasništvu Morskog dobra poput Peđe Jelušića, koji porodično krstari crnogorskim primorjem, a neko preko granice u skute Aleksandru Vučiću. U svakom slučaju, uhvatila vas je opšta bježanija. Samo vas molimo da sljedeći put preko granice ponesete i Stevana Džakovića, poslednjeg odbornika kojeg ste kupili jer smo vam pokazali da više ni tako ne možete prekrajati izbornu volju građana", navodi Duletić u saopštenju.

Iako to kako dodaje on,  pokušavaju spočitati oni koji skoro 4 godine bojkotuju rad SO, a redovno uzimaju naknade, "dužni smo ih podsjetiti da elementarna pismenost podrazumijeva znanje da Skupština poslaniku nije jedino radno mjesto, osim ukoliko se ne radi o taster poslanicima iz DPS-a koji služe samo za botovsko glasanje po nalogu Brana Gvozdenovića".

"Tome u prilog govori i činjenica da je 35 taster poslanika DPS-a, samo na privilegije, mimo plata, spiskalo preko milion eura novca građana Crne Gore, dok su poslanici Demokrata samo po tom osnovu uštedjeli preko 200.000 eura. Naravno, gospodi iz DPS-a je i to malo, pa od krađe i pljački ne odustaju.U nacionalističko-šovinističko trabunajnje DPS-a, uz tablete za smirenje koje ne prestaju uzimati od posljednje sjednice SO, nećemo ulaziti, jer se u to ne razumijemo. Oni su učili od najboljih poput Šešelja, Vuka Draškovića, Stevana Džakovića (...), a mi iz Primjera čojstva i junaštva Marka Miljanova, zatim iz djela Meše Selimovića, Ćamila Sijarića, Zuka Džumhura i Stefana Mitrovog Ljubiše.

Očigledno gospodi iz DPS-a nedostaje Vuk Drašković, pa su odlučili da uvedu praksu nacionalizma na lizing i kupuili Stevana Džakovića ne bi li pojačali pećinski nacionalizam u sopstvenim redovoma. Cijeli njihov paradoks ogleda su u tome što sa jedne strane kritikuju DF, a sa druge kupuju njihove odbornike. Reklo bi se da su totalno politički prolupali, tako da je pitanje vremena kad će DPS proždrijeti sopstveni pećinski nacionalizam", zaključio je Duletić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.