EYCA kartice dostupne u Kotoru od ponedjeljka
Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Ministarstvo sporta i mladih

EYCA kartice dostupne u Kotoru od ponedjeljka

Prilikom službene posjete opštini Kotor, ministar sporta i mladih Nikola Janović posjetio je prostor koji će Ministarstvo renovirati i u kojem će otvoriti Omladinski klub.

"Kotor je postao lokalni partner i pružio podršku nacionalnoj inicijativi EYCA – Evropska omladinska kartica, benefit kartici za mlade koja omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 100 popusta u Crnoj Gori i preko 60 hiljada popusta širom Evrope", naveli su iz Ministarstva sporta i mladih.

Janović je ovom prilikom naglasio da ga posebno raduje što je njegov rodni grad odlučio da se priključi pomenutoj inicijativi, te omogući još veću dostupnost karticama mladim ljudima u ovom gradu.

“Ministarstvo sporta i mladih kao generalni pokrovitelj Evropske omladinske kartice, uz saradnji sa NVO Centar za omladinsku edukaciju, kroz implementaciju ove inicjative, ima za cilj kontinuirano jačanje mobilnosti mladih, njihove neformalne edukacije kao i umrežavanje sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou.”, naveo je Janović.

Iz Ministarstva ističu da je od značaja naglasiti i da je EYCA kartica dostupna mladim ljudima u Kotoru već od sjutra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.