Donacija vrijedna dva miliona dolara

U Crnu Goru stiglo više od 21 tone zaštitne medicinske opreme iz Dubaija

U Crnu Goru je stiglo više od 21 tone zaštitne medicinske opreme iz Dubaija. Premijer Duško Marković ocijenio je da je ovom donacijom, vrijedom dva miliona dolara, zdravstveni sistem Crne Gore obezbijeđen neophodnom zaštitnom opremom na duži vremenski period.

Marković je u Tviter objavi istakao da je donacija stigla od šeika Mohameda, vladara Dubaija i njegove supruge, šeike Hind bint Maktum bin Džuma Al Maktum, prve dame Dubaija i njihove porodice i prijatelja.

"Mohamed Al Šaibani, izvršni direktor državnog fonda Investment Corporation of Dubai (ICD) iz Dubaija i predsjednik Upravnog borda tivatskog Porto Montenegra i biznismen Statis Petros koordinisali su otpremanje opreme poslate iz Dubaija", naveo je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.