SNP: Puna podrška aktivnostima Mitropolije
Vladimir Joković

SNP: Puna podrška aktivnostima Mitropolije

Danas je u Podgorici održana sjednica Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP CG kojom je predsjedavao predsjednik partije Vladimir Joković.

Joković je članove IO upoznao sa aktivnostima koje se unutar partije sprovode u aktuelnom momentu kao i o dešavanjima na političkoj sceni.

U saopštenju se navodi da su upoznati svi opštinski odbori ove stranke da pripreme teren za predstojeću turneju uoči parlamentarnih izbora.

"Posebnu pažnju prisutnih izazvao je Jokovićev osvrt na dešavanja u vezi sa diskriminatorskim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti. Članovi IO dali su punu podršku aktivnostima Mitropolije crnogorsko-primorske, izražavajući nadu da će ovo pitanje biti riješeno na pravedan način", navodi se u saopštenju.

Joković je istakao da je SNP čvrsto na svom kursu na kojem je od početka, a to je bolja i ljepša budućnost za Crnu Goru i život dostojan čovjeka za svakog građanina.

On je istakao da jedinstvenim nastupom opozicije može doći do promjene vlasti, kao i prijeko potrebne promjene sistema vrijednosti.

"U tom smislu, SNP CG je spremna da doprinese stvaranju države koja će biti prepoznata po radu, poštenju i uspješnosti njenih građana, a ne po aferama i problemima", poručili su iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.