Jedan od najvećih njemačkih turoperatera stavlja Crnu Goru u ponudu od 24. juna
Ilustracija

Jedan od najvećih njemačkih turoperatera stavlja Crnu Goru u ponudu od 24. juna

Jedan od najvećih njemačkih turoperatora Der Touristik je obajavio datume ponovnog pokretanja putovanja iz Njemačke u Crnu Goru, koja će se u ponudi tog turoperatera naći od 24. juna, saznaje Pobjeda.

"Dertour i njegove sestrinske kompanije ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen i ADAC Reisen ponovno počinju da nude odredišta za putovanja, dok će se Crna Gora u ponudi naći od 24.juna", navode iz te te krovne kompanije.

Generalni direktor DER Touristik za Centralnu Evropu Ingo Burmester kaže da će se potražnja za putovanjima znatno povećati.

"Nakon višemjesečnog rada od kuće i ograničenih mogućnosti za vrijeme karantina, Njemci čeznu za godišnjim odmorom. Dajemo im sigurnost koja im je potrebna. To nam je glavni prioritet", navode iz Der Turistika.

Takođe, na sajtu Dertour-a je izdvojeno deset najposjecenijih hotela u Crnoj Gori, i to Hotel Palas, Hotel Palma Tivat, Hotel Iberostar H.Novi, Hotel Palmon Bay, Iberostar Bellevue Becici, Hotel Princess Bar, Slovanska plaza, Hotel Mediteran, Iberostar Bijela Park, Vile Oliva Petrovac.

Izvor: Pobjeda

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.