Pripadnici SBPOK-a u Budvi po nalogu SDT-a ne agenti ANB-a
ilustracija

Demantovali medijske navode

Pripadnici SBPOK-a u Budvi po nalogu SDT-a ne agenti ANB-a

Uprava policije demantovala je medijske navode da su u Budvi na tajnom zadatku službenici Agencije za nacionalnu bezbjednost.

 

Kako je saopšteno, službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije trenutno se nalaze u Budvi i preduzimaju aktivnosti po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva.

"Očigledno je, u cilju širenja panike i nereda, plasirana još jedna vijest koja ne odgovara istini i to da su agenti Agencije za nacionalnu bezbjednost na tajnom zadatku u Budvi.Iako se u tekstu navodi da su se službenici policije legitimisali kao pripadnici Sektora za brobu protiv organizovanog kriminala i korupcije, postupajući na taj način u skladu sa propisima, mediji u naslovu pokušava da javnost dovede u zabludu.", kaže se u reagovnju.

Uprava policije će, dodaje se,  o spovedenim aktivnostima u Budvi javnost blagovremeno informisati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.