Janović posjetio Kotor: Uvjeren sam da će se iznjedriti još šampiona

Janović posjetio Kotor: Uvjeren sam da će se iznjedriti još šampiona

Ministar sporta i mladih Nikola Janović danas je prilikom službene posjete opštini Kotor obišao radove na rekonstrukciji bazena “Nikša Bućin“ i OŠ “Njegoš”, u kojoj je Ministarstvo stvorilo dodatne uslove za bavljenje sportsko-rekreativnim aktivnostima.

Pored navedenog, Ministarstvo sporta i mladih organizovalo je i promociju Evropske omladinske kartice. 

Opština Kotor postala je lokalni partner i podržala navedeni nacionalni projekat, a sve u cilju još veće dostupnosti kartice mladima, kažu iz Ministarstva.

„Kao Kotoranin, sa posebnom emocijom moram naglasiti da Ministarstvo sporta i mladih kontinuirano radi na unaprijeđenju sportske infrastrukture u ovom gradu. Dali smo maksimalan doprinos u rekonstrukciji bazena koji predstavlja simbol crnogorskog vaterpola i ima ogroman značaj za djecu i omladinu širom Boke. Čvrsto sam uvjeren da će završetak radova još više razviti vaterpolo u Kotoru i iznjedriti još crnogorskih šampiona“, dodaje Janović.

IMG20200605113452

Bazen „Nikša Bućin“ danas su obišli i direktor Uprave javnih radova dr. Rešad Nuhodžić i predsjednik opštine Kotor, Željko Aprcović.

Kako navode iz Ministarstva sporta i mladih glavni izvođač radova je naznačio 31. avgust kao krajnji datum završetka radova.

IMG20200605111159

Janović je ovom prilikom posjetio i OŠ „Njegoš“ koja predstavlja čak četvrtu investiciju Ministarstva sporta i mladih u ovom gradu

. Ministarstvo je ranije opredijelilo sredstva u ukupnom iznosu od oko 110.000 eura za OŠ „Savo Ilić“, srednju Pomorsku školu, kao i za specijalnu bolnicu „Dobrota“.

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.