Litija u Baru povodom slave Svetog Jovana Vladimira
Foto: Mitropolija crnogorsko-primorska

Litija u Baru povodom slave Svetog Jovana Vladimira

Večeras je u Baru posle održane liturgije u hramu Svetog Jovana Vladimira održana litija u čast zaštitnika grada pod Rumijom.

"Nakon večernje službe i molebana Presvetoj Bogorodici u hramu Svetog Jovana Vladimira u Baru, ulicama grada pod Rumijom krenula je Litija u čast nebeskog pokrovitelja ovoga grada", naveli su iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

 

mitropolija

Foto: Mitropolija crnogorsko primorska

Litiju, u kojoj učestvuje više hiljada vjernika, predvodi sveštenstvo Mitropolije crnogorsko-primorske.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.