Kolić: Nikolić da čestita Radoviću i Krapoviću na spektakularnoj pravničkoj i evropskoj pobjedi nad budvanskom mafijom
Dženan Kolić

Kolić: Nikolić da čestita Radoviću i Krapoviću na spektakularnoj pravničkoj i evropskoj pobjedi nad budvanskom mafijom

Budući da je DPS doživio najveću političku sramotu i blamažu – dva nokauta za samo dva dana, ne čude nas njihove politički dezorjentisane izjave. Ipak sigurni smo da je najveći dio građana Crne Gore uživao u političkoj borbi i načinu na koji je u Budvi odbranjen Ustav, odrbranjena Crna Gora i Budva i spriječena nezakonita smjena vlasti motivisana političkom korupcijom, saopštio je Dženan Kolić poslanik Demokrata.

Kolić je reagovao da izjavu portparola DPSa Miloša Nikolića navodeći da je on "pod kišobranom Svetozara Matrovića".

" S obzirom na to da je politička korupcija krivično djelo, DPS se svrstao pod kišobranom Stevana Džakovića kako bi se zajedno, i trgovac i trgovina pokušali zaštiti od političkog debakla. U konačnom, svi zajedno su stali ispod kišobrana mafije, sa kojom se, očigledno, i najbolje razumiju i najtješnje sarađuju", naveo je Kolić. 

Smatra i da bi red bi bio i "da Nikolić čestita Radoviću i Krapoviću na spektakularnoj pravničkoj i evropskoj pobjedi nad budvanskom mafijom. Međutim, mi to i ne očekujemo. Sličan se sličnom raduje, ili, što bi Latini rekli: Similis simili gaudet. Mi, kojima je Crna Gora majka, a svaki građanin u njoj naš brat i naša sestra, bismo dodali i onu staru: „Svaka krpa nađe zakrpu“.Stoga, krpe i zakrpe ostavljamo jedne drugima da se druže u nacionalističko-šovinističkoj labaratoriji u kojoj Šešelj ima zavidnu ulogu, a u čijoj epruveti je i Miloš Nikolić, a mi nastavljamo da pobjeđujemo i da radimo u interesu građana i Budve, i svake opštine u kojoj konstituišemo evropsku vlast.".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.