Otjerao premijera i novinare sa svog travnjaka: Izvini druže, tek sam ga sredio (VIDEO)

Jedan Australijanac u gradu Gugong u Novom Južnom Velsu otjerao je premijera i novinarsku ekipu sa travanjaka ispred svoje kuće.

Premijer Australije Skot Morison je na konferenciji za medije u Gugongu govorio, između ostalog, i o renoviranju domaćinstava i pomoći vlade građanima da to urade. Međutim, izabrao je pogrešno mjesto za to - svježe sređen travnjak.

Vlasnik imanja na kojem je premijer držao konferenciju je u jednom trenutku izašao iz kuće i rekao okupljenima da se sklone sa trave. 

"Možete li da se sklonite sa mog travnjaka? Tek sam ga sredio. Hajde svi!", rekao je prekinuvši skup. Ugledavši premijera, ipak je dodao: "Izvini druže".

Premijer je zamolio sve prisutne da se pomjere unazad sa travnjaka, što su oni i učinili.

N1 Beograd

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.