Uprava policije

Uhapšen Bjelopoljac zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Policija je u Nikšiću, prilikom kontrole saobraćaja, zatekla vozača koji je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola a zbog ovog prekršaja ovaj vozač je kažnjen zatvorom u trajanju od 30 dana.

"Juče je nikšićka policija oko 13,40 časova u ulici Vuka Mićunovića kontrolisala I.R. (33) iz Bijelog Polja koji je upravljao vozilom marke „Audi“. Alkotestiranjem je policija utvrdila da je ovo lice vozilom upravljalo pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,34 g/kg", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dalje navodi, I.R. je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i priveden je sudiji za prekršaje koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.