Vozaču 15 dana zatvora zbog preticanja u Sozini
Ilustracija

Vozaču 15 dana zatvora zbog preticanja u Sozini

Barska policija je lišila slobode lice koje je upravljalo putničkim motornim vozilom pod dejstvom alkohola.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, B.N. (24) iz Podgorice je upravljajući vozilom sa koncentracijom od 1,13 g/kg alkohola u organizmu izvršio preticanje više vozila u tunelu „Sozina“.

"Nakon toga se nije zaustavio na propisan znak ovlašćenog policijskog službenika, te je nastavio kretanje i izvršio preticanje još jednog vozila preko neisprekidane linije u nepreglednoj krivini.Kada je B.N. zaustavljen od strane policijskih službenika lišen je slobode i priveden nadležnom sudiji uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog toga što je počinio četiri prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima", naveli su iz UP-a.

Iz UP-a su istakli da je ovom licu od strane nadležnog sudije izrečena kazna zatvora od 15 dana, novčana kazna u iznosu od 900 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 13 mjeseci, kao i 12 kaznenih bodova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.